Select Page

A leghasznosabb női táska

Szerző: | 2016. okt. 3. | nemteszt

Egy rendes női táskában szinte mindent megtalálunk a tükörtől a baltán át egészen a sátorig. Felfoghatatlan mennyiségű felesleges dolgot rejthetünk beléjük. Tracey Luebbers viszont olyan táskát tervezett, amit a férfi nemzedék is hosszú perceken át tapsol meg, annyira hasznos lehet a mindennapok során. Nem beépített játékkonzolt és kivetítőt rejt, de nem járunk távol ettől a szinttől. 

A táska maga rejt egy öt literes zacskót, amibe bármilyen folyadékot tölthetünk, bár alapból a bort ajánlja a feltaláló, mivel a táska neve is “Wine Dispensing Handbag”. Tölteni könnyedén tudunk belőle, mivel a táska sarkánál találunk egy csapot, amit ha benyomunk, akkor megered a nedűfolyam.

 

zseniális

zseniális

A készlet részét képzi továbbá egy jégakku és poharak is, melyek szintén gond nélkül elférnek az öt literes pakk mellett. Az ötlet zseniális, holott nem Tracey az első, aki megálmodott egy ilyen felturbózott kiegészítőt. Számtalan nő életében van olyan pillanat, amikor szíve szerint legurítana egy pohárkával, hogy oldja a stresszt, de egy üveg bort mégsem csaphat ki maga elé, na, ilyenkor jöhet jól egy ilyen táska. (Uraim, ilyen nő mellett sok időt kell tölteni!)

komplett pakk

komplett pakk

Árban nem éppen filléres dologról van szó, 130$-os (~ 35e ft) ára bizony enyhén vaskos. Reméljük, hogy további hasonló jóságokkal örvendezteti meg az ötletgazda az emberiséget és nem csak egy táskából szűrhetjük a finomságokat.