Select Page

A világ legdrágább chipse

Szerző: | 2016. nov. 4. | nemteszt

Mindenki saját belátása szerint dönti el, hogy mire, mennyi pénzt szeret áldozni, de ha a nassolni valóval kapcsolatban merül fel a kérdés, akkor kevesen tudnak határt húzni. Fajunk egyik gyenge pontja, hogy imádunk ész nélkül nasizni. Egy svéd sörgyártó cég elkészítette a ropogtatni valók Rolls-Royce-át, ami bizony drága.

Az átlagos chipsek jelenleg hazánkban 150-400 forint között mozognak, persze nagyban függ a tétel tömegétől is, de 1000 forint felet már ritkábban találunk belőlük. A St. Erik’s Brewery csapata aztán fogott egy adag különleges hozzávalót és elkészítették a chipset, aminek ára majdnemhogy vetekszik az aranyéval.

a teljes tartalma a doboznak

a teljes tartalma a doboznak

Az elegáns csomagolás öt tökéletes szeletet rejt magában. Átszámolva az egész doboz körülbelül 15 ezer forintba kerül, azaz egyetlen darabot jó 3 ezer forintért ropogtathatunk el egy megye III-as rangadó közepette. Minden szelet egyedi ízesítésű, van foltostönkű gyűrűspereszke gombás, tengeri fű ízes, Leksandi hagyma is a dobozban.

prémium minőségű alapanyagok

prémium minőségű alapanyagok

A teljes bevételt jótékony célokra használják fel. Ennek okán szinte pillanatok elfogyott a készlet. Nincs információ egyelőre arról, hogy lesz-e készletpótlás vagy hasonló akció, amit a sörfőző csapat megálmodott.