Select Page

Angel Pizza – III. ker. – Tortilla tekercsek (2 db)

Angel Pizza – III. ker. –  Tortilla tekercsek (2 db)

Csodálatos csütörtöki napunk van, bár ha így folytatódik a sztori, akkor húsvétkor gyanús, hogy nem csak a hölgyek fognak elázni. Mielőtt még belevágnánk a hosszú hétvégébe, ami után, a hagyományokat ápoló úriemberek, bizony nehézkesen fogják megfogni a csákányt kedden, itt van még a mai és a holnapi munkanap. Na, jó bevallom, hogy én ma már nem termelek, inkább rápihenek arra a keddre, hogy legalább egy legény legyen majd a gáton. Persze, hogy valamit azért dobjak a közösbe, azért mutatok nektek némi tortillat, méghozzá az Angel Pizza III. kerületi különítményének konyhájából.

Esztétika,megjelenés: A hófehér doboz kibontása után, két tortilla tekercs tárul elém, minimál díszítéssel a tetején. Az az igazság, hogy a kevéske díszítésnél, még szembetűnőbb számomra a tortilla lapok színe. A szín és a pöttyös kinézet, arra enged következtetni, hogy nem sima fehér lisztes tésztával van dolgunk, ez ránézésre, még rostokat is tartalmazhat. Mivel összetekerve nem egy látványos történet a két tortilla, és akár azt is hihetnénk, hogy teljesen ugyanaz, így először kettévágtam, majd kitekertem őket. Az első versenyző tejfölös, roston csirkével némi sült zöldséggel és sajttal van töltve. A második játékosban a csirke és a zöldségek stimmelnek, a különbség az, hogy a sajt füstölt, a tejfölt pedig BBQ szósz váltja fel. Kitekerve látszik, hogy szépen el vannak oszlatva a belevalók és a szószokból nincs hiány. Amit első ránézésre nem igazán tudtam eldönteni, hogy a hagymán kívül egyéb zöldséget tartalmaznak-e a tortilla tekercsek, majd közelebbről rájöttem, hogy cukkini még biztosan van bennük. A szegényes díszítés miatt, sajnos, nem tudom azt mondani, hogy elkápráztatott elsőre a történet.

Pont:5/10

Ízvilág: Nem feltétlenül kell valaminek szépnek lennie ahhoz, hogy az íze levegye az embert a lábáról. A régen igen népszerű csoki példáját, most nem részletezném, de ha röviden kéne jellemeznem a két variációt, akkor azt mondanám, hogy finomak. Ami mindkettőben megtalálható az a csirke. Enyhén van fűszerezve, de érezhetően frissen sütötték, belül puha, kívül roppan. A tejfölös megoldás fokhagymás, a párolt zöldségek közül a cukkini a háttérben feszít, még a hagyma édeskés íze a sajttal remek párost alkot. A BBQ szósz nem rossz, bár nekem egy kicsit édes. A füstölt sajt ezt valamennyire elnyomja, így lényegében ez is rendben van. Ettem már jobbat aláírom, de az biztos, hogy az étkezés vége felé, azon agyaltam, hogy melyikből maradjon az utolsó falatra.

Pont:8/10

Mennyiség: Amikor a kezembe került a doboz, némiképp elbizonytalanodtam, hogy nem e tévedésből üres dobozt kaptam. Tényleg nagyon könnyű volt, nem gondoltam volna, hogy ilyen tartalmas falatokat találok majd benne. A csirkével nem spóroltak az amúgy nagyméretű tekercsekben. Amiből valamivel több is mehet volna mind a két tortillaba, az a sajt, persze ezzel az összetevővel az esetek 80%-ában így vagyok. Végül tele lett a bendőm, de azért viszonylag rövid idővel később simán utána csúsztattam némi gyümölcsöt.

Pont:7/10

Kiszállítási idő: Az interneten az láthatjuk, hogy az elkészítési és szállítási idő 50 perc körül várható. Sajnos esetemben ez bizony inkább 68 perc lett. Persze, tudom, hogy nagy a forgalom, meg a fél várost szétkapták, de emellett az eredmény mellett nem igazán tudok kampányolni. Kicsit ki is hűltek a tekercsek, így a frissen elkészült kajámat be kellett dobnom egy kicsit a mikróba.

Pont:5/10

Ár/érték: A két tekercse, amikben 4 féle belevalót találunk, párban össze vissza 990 forintot kóstál. Az árazás jó, és a minőség is meglepően jó az árhoz képest. Ha esetleg valakinek a leírtak alapján ezek a variációk nem jönnek be, akkor egy százassal drágábban prémium változatokat is fogyaszthat. Mindent aspektust megvizsgálva is azt tudom mondani, hogy ez az ebéd megérte, így kénytelen leszek a pizzájukat is tesztelni valamikor.

Pont:8/10

[thethe-image-slider name=”Slider653″]