Select Page

Atlasz Étterem – Gyrostál

Atlasz Étterem – Gyrostál

Hopp bizony aki ez a postot el tudja olvasni az túl van a világvégén, vagy csúszik kicsit a program. 21-e van és én még látom a napot, na most akkor hogy van ez? Annak ellenére, hogy az ember sokáig bírja kaja nélkül, én mára mégis rendeltem ebédet, lehet fölöslegesen…

Úgy stílusos ha a blog egy új étterem ételével zárja le eme civilizáció útját. A kiválasztott az Atlasz Étterem lett, és tőlük is egy Gyrostál melyet a netpincérén a kedvenc emblémával láttak el, így reménykedem hogy utoljára azért eszek egy jót.

Esztétikai megjelenés: Szokványos hungarocell tégla alakú dobozban érkezik melyben még egy elválasztó fal sincsen így kicsit mixelődnek benne a dolgok szállítás során. Bal oldalt látható a zöldséges köret szekció ami nekem picit olyan mintha valaki vagy valami már megkóstolta volna, de minden bizonnyal csak a véletlennek köszönhető hogy így rázódott össze. Középen az aranybarna sült krumpli látható, melyhez átcsapódik pár falatka hús mely valójában teljesen jobb oldalt található. Alapvetően nem rossz, csak egy kevéske módosítással amit itt most a dobozra értek, sokkal jobbat lehetne varázsolni. Nem a legszebb, lehet ez az utolsó kép a fejemben az ebédjeimről?

Pont: 6/10

Ízvilág: Csapdos a villám szépen sorban, a zöldségeken az öntet nem túl fűszeres, de inkább semennyire körülbelül mintha rajta se lenne. A krumpli nem tudom minek a hatására, de eléggé ázott nem éppen az a ropogós fajta, de lehet csak a pára csapódott le a dobozon belül és az okozta ezt, így nem ítélem el a dolgot. A hús viszont egész korrekt gyros fűszerezéssel lett megáldva így utoljára, ezzel minden okés. Az összkép nem okoz ízorgiát, de egy erős közepest azért hozza.

Pont: 6/10


Mennyiség: Amikor átvettem a futártól már éreztem, hogy nem attól fog bekövetkezni számomra a világvége, hogy felrobban a bendőm a túltöltéstől, egészen könnyed súlyra is sajnos néha egy jobban megpakolt gyrosszendvics is eléri ezt a súlyt. Arányaival csak egy helyen van szerintem probléma, az pedig a hagyma és paradicsom mennyisége. Hagymából rohadt sok került bele, ember nem fog megmaradni körülöttem (lehet így lesz a vég?), paradicsomból meg egészen pontosan egy apró szelettel találkoztam csak, ezen lenne mit javítani. Az egész maximum három órát tesz ki, az egyébként is kevés időmből.

Pont: 5/10

Kiszállítási idő: A visszaigazoló amit a netpincér vágott vissza, 50-70 percről mesél, remélem ennyi időm lesz még… A valóság tökéletesen beleillik ebbe az intervallumba mivel 68 percet vett igénybe mire megjött a futár. A futár aki egészen nagy tuskó benyomását kelti addig míg nem kapott 100 Forint borravalót, ezután egy unott jó étvágyat elhagyta a száját, biztos ami biztos alapon. Ez az idő szerintem már túltesz a elfogadható kategórián, több mint egy órát várni egy egészen egyszerű, kb. 10 perc alatt elkészíthető kajáért.

Pont: 4/10

Ár/érték: Az biztos, hogy én nem adnék olyan nagy lendülettel plecsnit az étterem helyében, vagy ha ez a nagy király kajájuk akkor a többivel igen komoly gondok lehetnek. Az étel így 1090 Forintot halászik ki a zsebünkből, mely a gyros tálak között egészen olcsónak számít, viszont mennyiségben egészen kevésnek, na most legyek így okos a világvége előtt. Pozitívnak kellene lennem így a végére, de nem tudok biztos én vagyok a szemét de én ettől többet vártam. Ha netán elmarad a nagy “bigbadabumm” akkor adok egy másik esélyt még az étteremnek ígérem.

Pont: 5/10