Select Page

Egy doboznyi négyzetes fánk – The Box Donut

Egy doboznyi négyzetes fánk – The Box Donut

Van az úgy, hogy egyszer csak arra lesz figyelmes az ember, hogy egy dobozt cipel, amiben pár fánk lapul meg. Történetesen egészen véletlenül velem is ez történt. A hiedelem szerint ez az étel az amerikai rendőrök gyengéje, nem tudnak nekiállni és ebből falnak fel egy kisebb raktárnyit. Nem vagyok rendőr, sem nagyon messziről érkezett bevándorló, mégis azért van olyan pillanat, amikor meg tudnék enni egy-két fánkot.

A városban talán az első kifejezetten fánkra kiélezett üzletet a The Donut Library nyitotta meg, akik ha jól tudom azóta bővültek még egy egységgel. Nyugati környékén tengettem mikor megláttam a The Box Donut feliratot. Beléptem hát, ahol ülőhely nem volt. Tény, hogy nincsen annyi asztal bent, mint egy sörfesztiválon, na mindegy most ez jutott. A pultban sorakoznak a különböző fánkok, melyek közül választani szinte lehetetlen. Elengedtem hát magam és megkértem a személyzetet, hogy válogassanak nekem össze egy 12-es pakkra valót, amit elcibálnék magammal.

SAMSUNG CSC

Legyen szép napod!

Elegáns doboz, ami egy jókívánság kártyával indul, miszerint legyen szép napunk, hihetetlen kedves és édes, még este 7-kor is csak ugrálni tudok a boldogságtól! Első pillantás és máris világos miért ezt a nevet kapta az üzlet, box – ami szögletes, amit ők átültettek a fánkba is. A kerek forma helyett itt négyzetes kiadásokkal barátkozhatunk, különösebben más eljárást nem igényelnek falatozás közben, ezt is ugyanúgy kell befele tolni.

SAMSUNG CSC

Színes

SAMSUNG CSC

Oreo

Kaptam mindenfélét. Kávés, színes, nagyon színes, csokis, nagyon csokis, Oreo-s, tényleg egészen vegyesen válogatták nekem össze. A fánk tésztája teljesen rendben van, nincsen semmilyen kóbor olajgejzír mely ki akarna belőle törni, mikor finoman rámarunk az egyikre.

SAMSUNG CSC

Citromos

SAMSUNG CSC

Kaja pornó lvl 999

Málnás és citromos is akad, a végére rendesen elborul az ember a kanapén vagy a földön, meglepő, hogy mennyire el tudják nyomni az embert. Cukorból nincsen hiány, szóval mondhatni nem a légfogyókúrásabb étel vacsorára, de úgyis itt a karácsony mindjárt, akkor pedig bukik a mutatvány szinte mindenkinél.

SAMSUNG CSC

Félbe

A tészta belseje töltve van, ami ad egy csavart neki, de olyan hatalmas hajam eldobom hatást nekem nem tudott nyújtani. Kedvencet kiemelni most így nem tudok, ehhez egy komplexebb helyszíni teszttel készülök, amikor le tudok ülni és név szerint lemeózni az egyes modelleket.

SAMSUNG CSC

Csapat

SAMSUNG CSC

Trió

Ha emlékezetem nem csal, 4290 forintot kértek el a 12 darabért, ami egy édességet annyira nem imádó ember számára valószínűleg foghúzással egyenértékű, de akik élnek-halnak a desszertért azok nem ismernek ilyen téren olyan kifejezést, hogy drága. Szerintem elsőre mindenképpen érdemes a kóstoló szinten maradni és esetleg a 6-os dobozzal kísérletezni, a nagyobb testvér nagy dózis 1-2 embernek egyszerre. Teljes teszt pedig majd érkezik valamikor.