Select Page

Ehető körömlakkok a KFC-től

Szerző: | 2016. máj. 10. | nemteszt

Eléggé elcsépelt azt mondani már egy finom ételre, hogy na, ez után megnyaltam mind a tíz ujjam annyira finom volt. Ez egy szaftosabb étel során valóban igazabb lehet, mert akkor az sem kizárt, hogy az utolsó és egyben a legjobb falat valahol ujjbegyeink között bújt meg. Ezen a csodálatosan szép szokáson fellelkesülve, a KFC egy egészen meghökkentő termékkel rukkolt elő.

Ehető körömlakk. Elsőre jókora kreténségnek tűnik, pedig igaz. Képzeljük el, hogy éppen kedvenc csirkeszárnyunkat ropogtatjuk az egyik éttermükben, majd ránk tör az érzés, hogy kicsivel csípősebben és fűszeresebben vagányabb élmény lenne az egész. Semmi baj, csak nyalogassunk kicsit az ilyen ízesítésű körömlakkunkból és megússzuk, hogy újra sorba kelljen állnunk extra szószrét.

Hot & spicy

Hot & spicy

Két ízű lakk érhető el első körben, de ahogy a közönség óhajtja, idővel egyéb ízesítések bevezetése elől sem zárkózik el a KFC. Mondanunk se kell, hogy nem a magyar éttermek rukkoltak elő ezzel a kissé morbid ötlettel, hanem tőlünk jelentősen keletre található Hong Kongban debütál a legújabb őrület.

Készlet

Készlet

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz kasszasiker az ötlet, de az biztos, hogy gyanúsan többen fognak kezet mosni étkezés előtt, bár lehet valakinek a napi kosszal együtt adja meg az igazi élményt majd.