Select Page

Felfújható írkocsma

Szerző: | 2016. Sze. 17. | nemteszt

Nincs férfi a Földön, aki ne játszott volna el a gondolattal, hogy bizony nyitni kéne egy kocsmát. Nincs mit ezen magyarázni, a kocsma egy olyan intézmény, ami mágikus hatalma segítségével vonzza be áldozatait, bárhol is legyen a világban. Sajnos olyan szomorú világban élünk, hogy ez nem mindenkinek adatik meg. Szerencsére most egy praktikus és egyszerű kocsmát nyithatunk, akár a kert végében is.

Egy bostoni cég komplett írkocsma élményt ígér vásárlóinak. A felfújható kocsma részét nem csak egyedül ők kínálják a Földön, de ők azzal egészítik ki, hogy sörrel, whiskeyvel és még akár kávéval is együtt szállítják, hogy ne kelljen még azzal is bajlódni. 80 fő befogadására képes a felfújható kocsma, melyben még kandallót is találunk, igaz nem lenne bölcs ötlet  begyújtani benne egy hűvösebb estén.

8008776-2

instant kocsma

8008849

kínálat

img_7033

a pult

Természetesen nem lesz teljesen autentikus az élmény, de ha megfelelő ütemben pusztítja a készletet a közönség, akkor nem sokkal nyitás után már teljesen mindegy lesz a résztvevőknek, hogy mennyire eredeti ír a kocsma, amiben óbégatnak. Lehetőség van bérelni, de akár meg is vehetünk egyet a kocsmából. A cég honlapján szinte minden kérdésre választ kapunk.