Select Page

Fogkrém koffeinnel töltve

Szerző: | 2016. Már. 15. | nemteszt

A legtöbb ember életében a fogmosás naponta többször megjelenik teendői között. Reggel, délben és este, ahogy a pálinkát is sokszor tanácsolják, bár valljuk be a napi három alkalmat nem mindenki tudja tartani. Ezt a rituálét tervezi kicsit meglovagolni két fiatal lángelme, mivel kifejlesztették a koffeinnel tekert fogkrémet.

Termékükkel ismét a koffeinfüggőknek akarnak kedvezni, ahogy azt a rágható kávé is teszi, igaz ott kicsit a kávéfogyasztás szeánszát módosították a feltalálók. A találóan Power névre keresztelt fogkrém semmi spéci 340 dimenziós tisztítást vagy éppen vakítóan hófehér mosolyt nem ígér két napnyi használat után, viszont könnyedén kimossa arcunkból a fáradtságot.

napi 3

napi 3

Szemben a kávéval például, a fogkrémen keresztül szinte azonnal beindul a robbanás és nem kell 30-40 percet várnunk, míg a koffein elkezdi kifejteni hatását a kávé legyűrése után. Egyetlen tubus körülbelül 90 fogmosásra elegendő. Minden egyes fogkefére értelmes mennyiségben felvitt adag, egy csésze kávéval egyenlő körülbelül. Fogainkat nem sárgítja, leheletünk aligha lesz rosszabb, ha használjuk, így sok szempontból jobb, mint egy kávé vagy éppen energiaital.

power1

Power, egy tubus kb. 80 mg koffeint rejt

Akár egy havi használat után nem kevés pénzt is megtakaríthatunk, ha minden nap magunknak vesszük a kávét például egy utcai árusnál vagy éppen egy aluljáróban. A tubus körülbelül 2-3000 forint közötti áron fog mozogni,  ami jóval kevesebb, mint 90 pohár kávé együttes ára.

Utazáshoz

Utazáshoz

Többfajta méretben tervezik gyártását, lesz kifejezetten utazáshoz használható mini kiszerelés is. A gyártás és a szállítás várhatóan 2016 áprilisában kezdődik, mivel Indiegogo kampányuk sikerrel vette a kitűzött célt, így összegyűlt a szükséges tőke.