Select Page

Fresh & Grill – Grill zöldséges, csirkés quesadilla

Fresh & Grill – Grill zöldséges, csirkés quesadilla

Péntek ide vagy oda, a rengeteg pizza után, itt az ideje, hogy más vizekre evezzünk. Persze, a város legjobb pizzáit kutató olvasóinknak nem akarunk csalódást okozni, így a szokásos pénteki pizzák megmaradnak, de most egy kivétel érkezik, ami erősíteni fogja ezt a remek kis szabályt.

Ha már péntek, és eltávolodok a pizzától, azért annyiban megmaradok a megszokásnál, hogy valami lapos dolgot mutatok nektek. A Fresh & Grill még nem jutott szerephez, pedig egy ideje már szemeztem vele, főleg a Facebook oldalukon megtalálható hambis képek miatt. A képek pásztázása után, az étlapon kutakodva, végül mégis úgy döntöttem, hogy quesadilla kerüljön a dobozba, amiből majdan az ebédemet bonyolítom.

Esztétika,megjelenés: Kisméretű pizzás dobozban érkezik a Grill zöldséges, csirkés quesadillam. A dobozuk egyedi, az étterem színeivel és felirataival van cicomázva. A nyitogatást követően két réteg alufólia között lapul a quesadilla. Első ránézésre, két egymásra fektetett tortilla lap tárul elém, aminek a közepén látható dudor árulkodik arról, hogy többről van itt szó. A dolgok tisztánlátása érdekében kettéhasítottam a tésztát, majd az egyik oldalon felhajtogatom a tésztát. A töltelékek, amik ezek után elém tárulnak a következők: csirkemell, paprika, padlizsán, paradicsom és az elmaradhatatlan sajt. Viszonylag jól el vannak osztva az alkatrészek, így felnyitva, jóval jobban mutat az egész mint alapból. A hozzá járó szósz, némi zöld fűszerrel van bolondítva, amitől nagy esztétikai élménnyel azért nem gazdagodik az ember, de rosszul sem mutat.

Pont:6/10

Ízvilág: A műtét után azért enni is nekiálltam, de már most mondom, hogy inkább csalódás volt az étel, mint élmény. A tortilla lapok megszívták magukat olajjal, ami az ízükön mondhatni nem dobott sokat. A tölteléknek használt zöldségeket vaj puhára párolták, de azért az ízükből is maradt valami. A csirkemell kockák nincsenek túlfűszerezve, de nem mondanám, hogy valami rendhagyó ízélménnyel gazdagodtam. A fűszeres szósz némiképp feldobja az egészet, de összességében azt tudom mondani, hogy csak finomabb quesadillakat fogyasztottam eddigi életem során.

Pont:6/10

Mennyiség: Nagyjából egy 26 centis pizzával ér fel a Grill zöldséges, csirkés quesadilla, és ahogy ettem, nem is éreztem azt, hogy még többet szeretnék belőle. Igazából ennek a fogásnak köszönhetően nyilvánvalóvá vált számomra, hogy úgy működik a szervezetem, hogy ha valami finom, abból kb. bármennyit meg tudnék enni, de ha valami nem az igazi, akkor bármennyi elég. Nem laktam jól, de elfogyott, aki nem annyira nagyétkű annak amúgy elég lehet egy evésre.

Pont:5/10

Kiszállítási idő: A visszaigazoló e-mailben 60 perc került beírásra a várható szállítási időhöz. Ezt, úgy hellyel közzel sikerült is teljesíteniük, de igazság szerint az étel azért nem égette meg a nyelvemet mire a számba került. Szóval az idő 62 perc, de nem volt meleg a cucc.

Pont:6/10

Ár/érték: 1490 forintot kérnek ezért a remekművért. Nekem nem igazán jött be és az az igazság, hogy 1000-1200 forintért többször is ettem olyan quesadillat, ami mellé saláta és bab is járt. A profiljukon a hambik brutál jól néznek ki, így nem írom le a Fresh & Grill-t, de legközelebb tuti mást választok az étlapról.

Pont:5/10