Select Page

Gyertya csirke rajongóknak

Szerző: | 2016. dec. 13. | Egyéb

Burjánzik a gyertyabiznisz novembertől kezdve az év végig. Több ünnep is közrejátszik, hogy szárnyaljanak az eladási mutatók. A karácsony közeledtével az illatosított példányok is pörögni kezdenek, a különböző, almás, fahéjas, narancsos vagy éppen autentikus karácsonyi illatig szinte mindent megtalálunk, akár keresés nélkül is.

Néha valami rejtélyes csoda folytán az egyes gyorsétteremláncok marketingesei között elszakad a gépszíj és olyan ötlettel rukkolnak elő, amit ép emberi elmével alig lehet megmagyarázni. Legújabb roham a KFC udvarából érkezett, mégpedig a sült csirke illatú gyertya személyében. Akik imádják a bendőjüket, azok biztososan odáig vannak az elképzelésig, de vannak bizony, akik nem éppen felhőtlenül képesek rajongani a sült csirke szagért a nappaliban.

Rettegni vagy éppen ujjongni kár lenne, mivel mindössze egyetlen egy darabra lehet rástartolni a lánc Új-Zélandi twitter oldalán. Nincs tervben egyelőre tömeggyártás, így talán elkerülhető, hogy a Havanna lakótelepet egységesen karácsonykor a sült csirke mágikus aromája járja.