Select Page

Húsklopfoló másként

Szerző: | 2016. ápr. 17. | nemteszt

Kevés felemelőbb érzés van, mint amikor a panelszomszéd épp a sziesztaidőnk kellős közepén álmodja meg, hogy kiklopfol 10-20 kg húst, mert éppen nincsen jobb dolga. Persze, a rántott hús jó meg finom. Viszont, megjelent egy olyan klopfoló a piacon, amivel duplán érhetünk el sikereket, mivel a szomszédot felkelthetjük, de mi magunk a felgyülemlett stresszt is levezethetjük.

 

Kissé nem árt azért, ha magunkat badass konyhakirálynak valljuk, mert a boxerrel vegyített klopfoló talán nagymamák kezében igencsak furcsán mutatna. Nincsen semmi nagy ördöngösség a dologban, az eredetileg arcélsimításra kitalált éjszakai kiegészítőt vegyítették a gasztronómiával és megszületett a csoda.

Felülete akár a hagyományos húsklopfolóké. Alumíniumból készült, így nagyon nem kell, hogy kipattintva legyünk, ha ezzel szeretnénk megoldani a rántott hús kérdést. Használata nemfeltétlen kényelmesebb, de egészen biztosan jobban le tudjuk vezetni a feszültséget, ha szétverhetünk egy nagy szelet karajt az öklünkkel.

Árban nem halálos, 11.99$, ami jelenleg kicsivel jelent többet, mint 3000 jó magyar forint. Már akkor is tekintélyt parancsoló hatása van a konyhában, ha az életben nem használtuk, ha pedig a vendégek szeme láttára lapítjuk ezzel a szeletet, akkor egészen biztos, hogy senki nem meri majd főztünk minőségét kritizálni.