Select Page

Kesztyű és flaska egyben

Szerző: | 2017. jan. 24. | nemteszt

Egy telet kihúzni egy klassz kesztyű nélkül nem túl kellemes. A pillanat, amikor tudatosul bennünk, hogy kézujjainkat már nem érezzük, csupán azt látjuk, hogy a helyükön vannak, nem túl felemelő. A kinti mínuszok és némi szél könnyen eljuttat minket ebbe az állapotba, ha nem hordunk kesztyűt, zsebre pedig nem rakjuk kezeinket, mert félünk a pofára eséstől az utcai jégpályákon.

A piacon viszont megjelent egy kesztyű, ami nem csak kezünket óvja meg a didergéstől, de testünket is segít átmelegíteni, mivel van benne egy flaska elrejtve, amibe például forralt bort is rejthetünk. Más szempontból is előnyös a dolog, mivel szinte észrevétlenül szűrhetünk bárhol, messziről kizárt, hogy kiszúrja valaki a hüvelykujj mellé rejtett szelepet.

flaska kesztyű

Persze, lehet beletölteni nem tipikusan forró italokat is, de akkor csak magunkat szívatjuk meg, mert bizony duplán fagy le a kezünk. Űrtartalma alig több, mint egy deci így aligha fogunk fejre állni. Egyfajta kivitel, egyfajta méret és több különböző szín, ami a kollekciót jelenti. Klasszikus kétujjas kesztyű, ami tökéletes lehet hógolyózásra is, ha elfogyna a lőre belőle.

zseniális

Körülbelül 12-14$ az ára a kesztyűnek, ami melegen képes tartani kezünket és lelkünket, ami átszámolva körülbelül 3500-4000 forint jelent, mely nem sok egy kesztyűért.