Select Page

KFC – Reggeli Qurrito

Szerző: | 2017. aug. 14. | Egyéb

A KFC -t azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni. Ami biztos, hogy nálam a gyorséttermek között nincsen A KFC -nél jobb. Annak ellenére, hogy ha választanom kell akkor biztos a KFC-t választom, a reggeli kínálatot, ami már kb. egy éve elérhető még nem sikerült kipróbálnom. Szóval itt az ideje a hiánypótlásnak, jöjj9ön egy reggeli a KFC-ből.

Amikor  a KFC belecsapott a reggeli bizniszbe, eldöntöttem, hogy végig kóstolom. Sajnos, ez azóta sem történt meg, a 8 különböző reggeliből most sikerült a az első változatot kipróbálni.

Reggeli Qurrito menü

A név igen árulkodó, konkrétan egy Qurritoról van szó, amiben a megszokott hot & spicy csirke helyett reggelihez illő finomságokat találunk. A köret hozzá egy kis hasábburgonya, hisz mi mást is kívánnánk reggelire. A menü a választható itallal lesz teljes, ami esetemben egy capuccino volt. A tálcámra került még egy alma is, ami ha jól gondolom az Árkádos csapat ajándéka, legalábbis én még máshol nem találkoztam ilyen vigyél egy almát ajándékba feliratú fa dobozzal.

reggeli

Már ránézésre látszik, hogy ez a reggeli nem lehet melléfogás. A tortilla lapok szépen össze vannak sütve és mind a kettőből egy-egy tükörtojás kandikál kifelé. A tojásokon csücsül a pirított bacon, látszik valami szósz és még egy zöld növény is meg-meg villan ha jól megnézi az ember. A hasábburgonya a szokásos, a cappucino pedig pont úgy néz ki, mint egy cappucino.

közelebbről

Jöjjenek az ízek. A qurritoba jó beleharapni. A tészta roppan a tojás puha és a bacon füstös izével együtt tökéletes reggeli élményt biztosít. Az egészhez jön még a sajt és a majonéz, hogy jobban csússzon és a zöld, ami esetünkben rukkola, az egészet nagyon karakteressé teszi. A hasábburgonya remek, mint mindig, de reggelinek még 10 óra környékén sem igazán való, extra lenne, ha egy kis adag salátát lehetne választani helyette. A cappucino meglepően jó volt, az ajándék almára pedig nem lehet az embernek egy rossz szava sem.

sült krumpli…reggelire?

A reggeli menü 890 forintomba került és ízre és mennyiségre is megütötte a mércét. Általában, ha bevásárlóközpontban reggelizek, inkább egy pékség kínálatában találom meg a kedvemre valót, de ezt a választást most nem bántam meg. Kedvező árért egy remek reggeli, ez az, amit a KFC tud. Legközelebb egy másik reggeli ajánlatra megyek rá és azt hiszem meg sem állok még nem érek végig a kínálaton.

Esztétika

Ízvilág

Mennyiség

Ár/érték