Select Page

Knorr fűszerkeverékek – szponzorált tartalom

Szerző: | 2016. okt. 14. | nemteszt

A csirkehús nem azon húsfajta melytől önmagában kolosszális ízorgiában részesülnénk. Nem fogunk életünk legszaftosabb élményében részesülni, ha eldarálunk egy natúr csirke mellet, ez egészen biztos. Ellenben viszont egészséges és emiatt nincsen konditerem a Földön, ahol ne lenne eldobozolva vagy 4-5 kiló belőle rizzsel vagy hasonlóval párosítva. Szerencsére a piac érzi, hogy ezen megéri változtatni és egyre több fűszerkeverék érhető el.

A Knorr Fűszerkeverékei játszi könnyedséggel segítenek a konyhai környezetben kezdőkön is, hogy ne süljenek be első randijuk során a nagy Ő előtt. A csirke mellett természetesen többfajta húshoz is léteznek fűszereik, így ha éppen malacsülttel szeretnénk menőzni, akkor sem kell kétségbeesnünk. A keveréket egyszerűen csak bedörzsöljük és pár percig hagyjuk állni, majd terveinkhez mérten megsütjük. Adagolás szempontjából egyetlen csomaggal többnyire egy átlagos méretű egész csirkét simán befedhetünk.

combok

combok

A különböző keverékekkel szinte bármilyen csirke alapú ételt megvadíthatunk, legyen szó mellről, combról vagy éppen farhátról. A fűszerek többfajta sütési eljáráshoz is alkalmasak, szóval bátran alkalmazzuk, ha sütőben, serpenyőben vagy grillen szeretnénk a kiszemelt áldozatot elkészíteni. Nyugodtan alkalmazhatjuk panírozás előtt is, a forró olajfürdő ellenére is megmarad a fűszerkeverék ízvilága a húsban.

Knorr

Knorr

A csirkehús alapú receptek legnagyobb előnye, hogy szinte alig találni ezerből pár darabot, ami 5 lépésnél többet tartalmazna, azaz nem kell 12 órán át bajlódni velük a konyhában görnyedve. Ha netán a csirkére már ráuntunk, akkor sem kell pánikba esni, a fűszerekkel bátran ízesíthetünk még salátákat, tésztákat vagy bármilyen köretet is. Ötlethiány esetén számtalan receptoldal van segítségünkre, de például a Receptműhely egy egészen szép nagy kazallal összegyűjtött már belőlük.

(a bejegyzést a Knorr támogatta)