Select Page

Krumpli villa

Szerző: | 2017. máj. 2. | nemteszt

Bármilyen szószos étel fogyasztása közben megeshet az a baleset, hogy a mennyei öntetből pár csepp távozik, de nem szánkba, hanem a tányérra vagy a csomagolásra. Ilyenkor vagy hagyjuk veszni, vagy megpróbáljuk megmenteni őket azzal, hogy feltunkoljuk valamilyen falattal azokat, de ilyen esetben nagy eséllyel a mutatvány kudarcba fulladhat, nem mellesleg újabb értékes falatoknak inthetünk búcsút is akár.

A nagy gyorsétterem óriás átérzi ezt a bődületes problémát és egy remek kiegészítővel rukkoltak elő. Lényege, hogy segítségével hasábburgonya villát kreálhatunk, amivel a lecseppent szószt könnyedén újra falatra helyezhetjük. Végtelenül egyszerű az egész és egyben nagyszerű, de jobb azért úgy felfogni, hogy a McDonald’s remek megoldást talált új szendvicskínálatuk népszerűsítésére.

A két veszettül hiteles Top Shop szökevény remekül demonstrálja, hogy a piros szilikon kiegészítő miként segítheti életünket a mindennapokban, még talán akkor is, ha nem a Mekiben burkolunk. Május 5-én lesz elérhető limitált példányszámban a villa nyél, de gyanúsan egy magyarországi étteremben sem fogunk találkozni vele, mivel a prémium burgereik sem látogatnak egyelőre el hozzánk. A kettő együtt jár, de ilyen értelmes kiegészítőért bizony meg kell küzdeni!