Select Page

Küldj krumplit!

Szerző: | feb 23, 2016 | nemteszt

Az e-mail-el kezdődött a hagyományos levelezés hanyatlása, amit tovább gyorsított a mobil kommunikáció fejlődése. A végeredmény, hogy talán alig maradtak páran, akik hagyományos postai úton küldenének a másiknak magánjellegű levelet.

Mail A Spud csapata gondolt egy merészet és olyan szolgáltatást nyújtanak a lakosság számára, melyet eddig aligha próbált bárki más. Ahogy a nevük is mondja, egy meseszép krumplit adhatunk fel postára, ugyanúgy megcímezve akár egy levelet, amit később megkap a másik fél.

spud1

Meglepő, de nem japánok álmodták meg ezt a pazar ötletet, hanem néhány fiatal az Egyesült Államok területén. Semmilyen boríték vagy doboz nem jár hozzá, csak nyersen a krumpli rajta pár bélyeggel és a címzettel. Sajnos csak az 51 állam jöhet szóba mint címzett terület, így egyelőre nem tudunk legjobb cimboránknak Egerbaktára küldeni csak úgy egy krumplit.

krumpli2

9,99$ a költsége, amiért cserébe 10-15 napon belül megkapja a célszemély a burgonyát. Miután akár több ezer kilométert is utazik szerencsétlen, ezért fogyasztása annyira nem javallott. Igen, úgy is fel lehet fogni, hogy kiválóan pazaroljuk az élelmiszert, viszont szóljon mellette, hogy nem mindennapi élmény lehet mikor a postás hoz felbélyegezve egy nyers egyedet.