Select Page

LEGO burger

Szerző: | 2017. feb. 8. | nemteszt

A LEGO-t jóformán mindenki ismeri, aki pedig egyszer már mezítláb rálépett, egészen biztosan örökre a szívébe zárta. Műanyag építőelemektől építhetünk egyszerű dolgokat, de némi fantáziával vegyítve viszont egészen elképesztő eszközök is készíthetőek belőlük.Végre valaki elkészítette a burgert, aminek bucija olyan mintha építőelem lenne.

Sajnos egy BKV vonaljegynél nagyobb tételben kell gondolkoznunk, ha azonnal LEGO burgerre vágynánk, mivel jelenleg kizárólag a Fülöp-szigetek területén kapható. Az étterem neve stílusosan Brick Burger. A bucin kívül sajnos más hozzávaló nem kapta meg a LEGO hitvallást, pedig az lenne a legtutibb, ha a húspogácsát rá lehetne illeszteni a bucira, mint a műanyag elemeket egymásra.

Ahogy az eredeti elemeknél itt is több színben kérhetjük a burgereket, lehet piros, sárga, de akár fekete is a szendvics alapja. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e valaki, aki idehaza bevállalna egy hasonló ötletet, mi tuti kipróbálnánk, illetve azok is, akikben örökké ott él a gyerek lélek és az építési vágy.