Select Page

Magic Burger – Protein burger

Magic Burger – Protein burger

A nyár közeledtével egyre többen figyelnek oda, hogy lehetőleg egészségesebben táplálkozzanak, ezzel is elősegítve a bájosabb vonalak kialakulását. Vannak, akik ezt az egészet télen-nyáron űzik és nem csak kampányszerűen, számukra egy burger elfogyasztása főbenjáró bűnnek számít. A buci számukra maga a szénhidrát-kráken és esetleg évente egyetlen bűnnap keretein belül kóstolnak bele.

SAMSUNG CSC

Kagyló

A Magic Burger április közepétől, az ilyen mániákus szénhidrátkerülők kedvében jár, mivel kérhetjük Protein Burger kiadásban az egészet. Lényege, hogy a bucit teljesen száműzik a burgerből és két benga salátalevél közé ékelik be a hozzávalókat. Nem szezonális akcióról van szó, bármikor kérhetjük ilyen felszereléssel és semmilyen egyéb alapfeltétele nincsen.

SAMSUNG CSC

az eleje

Bevallom, az első pár pillanatban eléggé értetlenül pislogtam a burger felett. Ránézésre olyan, mint egy zöld kagyló, csak gyöngy helyett, dupla marhahúspogácsa rejtőzik benne, baconnel és cheddarral párosítva. Válaszút előtt állunk. Bátran rámarunk úgy, mintha csak buci lenne és belemegyünk abba, hogy várhatóan tókától-bokáig fog rajtunk csobogni mindenfajta szaft és hasonló vagy felvesszük az úri szerepet és meghunyászkodva késsel és villával állunk neki. Első esetben szerencsénk lesz életünk legdurvább gitáros burgeréhez, a másodikban meg egyszerűen megóvjuk ruhánkat még a kockázattól is.

SAMSUNG CSC

félbevágva

A kés-villa mellett voksoltam, de csak azért, hogy pazar félbevágott burger képet is tudjak csinálni róla. Megdöbbentő, hogy a buci mennyi szaftot képes felszívni, mert ugyebár itt ilyenről nincsen szó, hamar tócsa alakul ki a tálcán. Nos, muszáj voltam engedni a csábításnak és egy kis adag hagymakarikákkal pótolni a vesztett szénhidrátmennyiség egy részét.

SAMSUNG CSC

bűnözés tetőfoka

Az irány jó, persze lehetne még maxolni tovább a light dolgot, de így is a buci méretétől függően mínuszos irányba nyerünk, akár 50-70 gramm szénhidrátot burgerenként. Ezek után nem lehet már a burgerre fogni az extra hőszigetelést, öntettel egy cézársaláta is lehet ennél több már. meglepő, de nem érzem kevesebbnek tőle a burger, lehet csalóka a dupla hús, de így buci nélkül is megvoltam. Árcetliről most nagyon nem tudok mit mondani, a saláta leves csomagolás nem feláras, a többi pedig ízlésünk és kedvünk alapján alakul úgyis.