Select Page

Még egy Apple watch került bemutatásra

Szerző: | 2016. Sze. 13. | nemteszt

Nem kell vakon azonnal a legközelebbi Apple storeba rohannia az összes Steve Jobs követőnek, nem olyan Apple watchról van szó, hanem annál egy sokkal hasznosabbról. A sokak által rendszeresen tesztelt Jim Beam előrukkolt egy új ízesítéssel, amivel együtt piacra dobtak egy kiegészítőt is, aminek a neve Apple watch. Óra, de se időt, se bejövő hívást, se Facebook értesítést nem képes megjeleníteni.

Mindössze egyetlen hasznos funkciója van, ami nem más mint, hogy képes kimérni egy feles töményet bármelyik pillanatban. Igen, olyan akár egy retro kemping pohár, amit a 80-as években mindenki vitt magával, ha kellett, ha nem. A különbség annyi, hogy erre rábiggyesztettek egy óraszíjat is, aminek segítségével folyamatosan ott lehet csuklónkhoz szorítva.

Apple watch

Apple watch

Természetesen nem más az egész, mint egy ügyes marketing húzás. A neve miatt sokan ráfigyelnek, de az ötlet és kivitelezés egyben megidézi előttünk a nagy retro kempingező világot is. Nem sok ember van a földön, aki például liter számra nyeli a whiskeyt, de csak pohárból hajlandó megtenni azt.

kinyitva

kinyitva

Három különböző szíjszínben előrendelhető lesz a gyártó/brand honlapján 17.99$-ért. Vicces fogás és valószínűleg sok fesztiválon találkozhatunk is majd vele, ha Jim Beam Apple standba botlunk. Az első adagot közel 3 óra alatt eladták azonnal. Addig is, igyunk üvegből, az sem egy rakétatudomány!