Select Page

Mr. Pizza – Akciós pizza 2. (32cm)

Szerző: | 2016. okt. 2. | Pizza

Mindig, amikor már úgy érzem, hogy az otthonom környékéről, már az összes alternatívát kipróbáltam, akkor feltűnik valami új. Ennél jobb hír, rendelés megkezdéskor nem is igazán érhet, főleg, ha az egyik legkedveltebb kategóriánkra specializálódott helyet fedezek fel a listában. Hétvége nem telhet el pizza nélkül, így a Mr. Pizza kínálatából gyorsan választottam is egy kedvemhez passzló pizzát. A hely, ahogy már körül írtam még új, az oldaluk nagyon jól használható és nem csak a XIV. kerületben élvezhetjük az ízeiket, a környező kerületek egyes részeire is szállítják ételeiket.

A Mr. Pizza név nekem azt sugallja, hogy hozzáértéktől fogom kapni a pizzámat, így nem féltem az akciós ajánlatokat közelebbről szemügyre venni. Bár sajnos többször tapasztaltam már, hogy egy-egy új hely az akciós pizzánál spórol az anyaggal és olyan pizzát prezentál, ami örökre elveszi az ember kedvélt az újra rendeléstől, de új helyről lévén szó, bíztam benne, hogy nem ezt fogom tapasztalni.

Akciós pizza 2. – paradicsomos alap, pirított csirkehús, kukorica, mozzarella sajt

Az akciós pizzáik nem túl bonyolultak, de ránézésre mindenkinek az ízlését megpróbálták velük lefedni. A választásom a kettes típusra esett, ami a paradicsomos alapon csirke, kukorica kombinációval csiklandozta meg az ínyemet.

dav

van saját dobozuk

A pizza egyedi dobozban érkezett, amit pár pizzán kívül a Mr. Pizza logó díszít (ez nekem kifejezetten tetszik). A doboz felnyitása után, az első benyomásom az, hogy az akcióval be akarja magát lopni a hely a szívünkbe. Egy szépen formázott, elegendő feltéttel szerelt, nagyon gusztusos, szép paradicsom színű pizza köszönt vissza a dobozból. A csirkét és a kukoricát nem vitték túlzásba, de láthatóan minden falathoz fog belőle jutni.

dav

némi hús, sajt és kukorica

A nézelődés után, jött az ízpróba. A tészta inkább a vékony vonalat képviseli, a szélek bár barnák, de egyáltalán nem száradtak ki. Az íz is pont olyan amilyennek lennie kell, semleges, a paradicsomos alap az első olyan dolog a tésztán, ami meghatározza az ízeket. A ízletes csirkekockák és az édes kukorica teljessé teszi a pizzát, tipikusan olyan a pizza, amiből bármennyit meg tudnék enni.

dav

kicsit közelebbről

A látvány és az is rendben. nézzük meg mit mutat a mérce. A pizza a sütés után is 32 centi, ez manapság igencsak ritka, mondjuk nem is sok ember méri le a pizzát mielőtt neki esik. A csupán három feltét ellenére is igen laktató a pizza, az ízeknek és a remek paradicsomszósznak köszönhetően biztos egy ilyen pizza elegendő tud lenni.

dav

a méret stimmel

Az akciós pizzákat 890 forintos áron szerezhetjük meg, de ha nem találunk köztük kedvünkre valót, akkor 200 forint plusszal már ki is szélesedik a választék. A rendelésemet XIV. kerületen belülre 43 perc után sikerült teljesíteni, ami egy korrekt időnek számít. Az irány remek, biztos, hogy fogok még Tőlük rendelni, és ahogy az oldalukon a képeket elnézem, a tésztákat is muszáj lesz tesztelnem.

Ha körülnéznél az étlapon ÍME

Esztétika

Ízvilág

Mennyiség

Ár/érték