Select Page

Nincs többé kellemetlen szagú szélvihar

Szerző: | 2016. Júl. 5. | nemteszt

Sok mindenből meg lehet állapítani, hogy az adott egyén aznap nagyjából milyen ételt fogyasztott. A vérvétel mellett egészen sok egyszerűbb megoldás is van, például a hagymát egy mélyebb lehelet elkapásánál is simán kiérezzük, ha nincsen kivételesen rossz szaglásunk. Nemesebbik felünk környékén távozó többletgázokból aligha tudunk pontosan elemezni, viszont annyit megállapíthatunk, hogy mennyire voltunk felpuffadva. Ezek leginkább orrfacsaró aromák, de mostantól egy kapszula segítségével ennek egycsapásra búcsút inthetünk. 

Egy jókora galamb elengedése sokszor nagyobb kihívás, mint gondolnánk. Leginkább illatfelhője buktat le minket, de mostantól egy ravasz csellel szinte teljesen álcázva maradhatunk, akármilyen érzékeny is a tömeg. A kapszula csakis természetes alapanyagokat tartalmaz, így nem kell tőle rettegni. Pár pirula és onnantól kezdve a “mélysóhajtásunk” csokis illatban fog világra törni, ami sokak számára inkább kellemes illat, mint kellemetlen.

töltet

töltet

Evésnél kell belőle bevenni, de nagyon többet nem érdemes 2-6 darabnál egy nap bedobni. Egy dobozban 60 kapszula rejtőzik, mely körülbelül 4 ezer forintért rendelhető, amire még rájön a baráti szállítási költség is. Nem filléres, de poénnak hibátlan lehet. Viszont, akik folyamat úgy érzik, hogy vegyi fegyverrel hasukban járnak, azok fellélegezhetnek, többet nem kell aggódniuk, hogy kiirtják a körülöttük mozgó élőlényeket, ha netán elszabadul egy kisebb galamb.