Select Page

Old Rider Étterem – házias hamburger menü

Old Rider Étterem – házias hamburger menü

Nem mindig jönnek be az ember számításai ezt én is remekül tudom igazolni, sokszor ígérem a második esélyeket de már annyi van a listán hogy akár fél év is eltelhet a két post között ha szigorúan követem a listám. Na az ilyen listáktól ver engem ki igazán a víz, jobb az ha csak úgy spontán történnek a dolgok, nagyjából három hete rendeltem az Old Rider Étteremtől, akkor egy pizzával operáltam, de már akkor szemet szúrt hogy van náluk Házi burger menü mindez egy egészen csalogató, baráti áron.

Kicsit hamarabb de eljött az idő, hogy azt a fogást is jó alaposan szemügyre vegyem. Leírás alapján a pakk tartalma egy hamburger, steak burgonya és 0.5 liter Pepsi cola, így akik valamiféle aberráció miatt nem képesek meginni más csak Coca-Colát azok ezt a menüt kerüljék. A hamburger pontos összetételéről nincsen információ, így hagyom hadd sodródjak a sors kifürkészhetetlen útjain és kapjak egy valamilyen hamburgert.

Esztétikai megjelenés: Két doboz és egy palack, így érkezik a mai dózis. A krumplin ismét hegesztett/ragasztott fólia így légmentesen zár aminek ismét eredménye, hogy a kicsapódott pára szépen de biztosan csepeg vissza a burgonyára. A hamburger egy kisebb méretű hungarocell dobozban jött, amit felnyitva kicsit elönt a büszkeség mert méretéhez képest szegénykét ebbe szinte belepasszírozták, így én vagyok az ő megmentője, de mindjárt a gyilkosa is. A fedelet felrántva világossá válik mit tartalmaz a burger, elnézegetve egy igazi átlagos, tényleg házi burger amiben paradicsom uborka hagyma és egy derék pogácsa foglal helyet. A szárasság ellen láthatóan egy pár gyűszűnyi ketchup gondoskodik, meglátjuk mire elég.

Pont: 7/10

Ízvilág: A zsemle kicsit meglepett, ennél édesebb bucik alapján már rákészültem mi fog várni, de ez kicsit eltér tőlük amit egy pillanatig sem bánok ez nekem jobban ízlik mint a rokonságból kikerült egyedek. Igazi házias installáció a hamburger, kellemes hagymás uborkás íz párosítva egy kellemes picit fűszeres marhahúspogácsával. A burgonya héjában sült és bőven került rá steakfűszer, a párától hála a jó égnek csak kicsit puhult meg így szerintem nagyon frankó köret lett belőle. Az üdítőt nem részletezném, gondolom nem kell magyaráznom miért. Egyetlen hibának annyit lehet felróni, hogy két nyomással több ketchup vagy akár mustár mehetne bele.

Pont: 8/10

Mennyiség: Amikor megláttam a dobozt megijedtem bevallom férfiasan, hogy ma éhezni fogok míg meg nem talál a vacsora. Aztán később mint kiderült hősként szabadítottam fel zárkájából a burgert, amit ő úgy hálált meg hogy bőségesen telerakta a kis bendőmet, igaz ehhez hozzá kell venni a másik kettő parjtást is a burgonyát és a fél liter szénsavas üdítőt is. A buci méret lehetne egy hajszállal kisebb vagy ezzel szemben több a feltét és akkor jobb arányokat érne el, de így sem vészes. Erős négy órás adagnak titulálnám ezt a menüt, ajánlott mindenkinek!

Pont: 9/10

Kiszállítási idő: A két rendelés között csak a visszaigazoló e-mail változott némileg, amiben azért a várható kiszállítási idő maradt a szigorú 40 perc. A múltkori postnál is rinyáltam, hogy így talán nem a legjobb feltüntetni, de csak három hete volt szóval még kapnak időt a javításra. A mostani eredmény 54 perc lett ami azt szemelőt tartva, hogy egészen egyszerű ételről van szó, nem a legjobb eredmény. Egy hambira egy 40 perc sokkal reálisabb lenne, a krumpli és az üdítő összedobás kétlem hogy tovább tartana. Speed up!

Pont: 6/10

Ár/érték: Itt jön csak elő ennek a fogásnak az erőssége, az egész nincsen ezer Forint, jó igaz csak egy hajszállal van alatt mert 990-be kerül, de akkor is egy bőséges adag és normális üdítőt is kapunk mellé, ennyiért ilyen összeállítást nem sok helyen találunk a városban. Bízom benne, hogy akár több burgert is lehet a jövőben kérni majd menüben, például olyan ami sajttal vagy baconnel is megvan bolondítva kicsit. Az Old Rider ezzel a menüvel nagyon betalálta a tutit, mindenki bátran rendeljen egyet, garantáltan nem fog csalódni, mindezt verhetetlen áron ! – Üdv.: Horst Fuchs

Pont: 8/10