Select Page

Party Lángos – Magyaros feltéttel

Party Lángos – Magyaros feltéttel

Nem megszokott dolog, hogy hétvégén billentyűzethez nyúlnék, de most úgy adta a sors hogy mégis megtettem. Általában, mint minden rendes fiatal fogtam magam és bevállaltam az éjszakás műszakot péntek este az egyik budapesti szórakozóhelyen. Ma úgy keltem mint akin átment egy vagonnyi néger úriember, másrészről rájöttem, hogy a kajafotózás már a zsigereimben van. Az emlékeim közel annyira álltak eddig össze, mint egy 20.000 darabos gigapuzzle amit Ray Charles kezdett kirakni Stevie Wonderrel karöltve.

Telefonom ilyenkor az egyetlen mentsváram és hát elégedetten nyugtáztam, hogy van benne 3-4 kép egy lángosról. Kis meditáció után kicsit tisztulni látszik a végtelen sötétség a fejemben és rájöttem, hogy mikor és hol történhetett meg a hajnali falatozás. Kolléga talán egy fél évvel ezelőtt a környéken tolt már egy lángost, ami kísértetiesen hasonlít a mostani áldozatomra, de 110%-ig nem vagyok biztos így marad a fantázia név.

Corvin Tető szomszédságában található kis talponálló büfék képei villannak be, így egyre biztosabb hogy ott ért utol az éhség. A képet elnézve és pár másnapos kuc-kuc után úgy vélem, hogy magyaros feltéttel kértem a lángost, a Ewingokat megszégyenítő whiskey buké szerintem nem volt választható feltét. Ránézésre korrekt kisiparos termékkel volt dolgom, így másodjára is biztosan rávetném magam, így elégedetten veregetem meg saját vállam – szép munka!

Ízéről őszintén szólva sok mindent nem tudok felidézni, általában ilyen időtájt hétvégente az üres háromnapos zsemlét is kitörő örömmel képes vagyok elfogyasztani. Az árát illetően, úgy 450 és 650 Forint közé tudnám saccolni, de amint sikerül élő adásba kerülnöm a szombat délutáni jósda műsorba azonnal megkérdezem, hogy Angel miként látja. Sok értelmes információ nem tudtam ezzel a postal közölni, de legalább látszik hogy én sem vagyok robot.

Várom a tippeket és tanácsokat, a büfé nevéről, árairól és egyéb tudni valóiról, hátha össze tudjuk közösen rakni a dolgot!