Select Page

Pizza Company – Office Pakk 2.

Pizza Company – Office Pakk 2.

Kicsit csütörtök este kint fogott a kuplung és mivel már nem vagyok a régi ez az egész péntekemre rányomta a bélyegét. Ha az ember sörpongozni indul és nincs oka rá, hogy minél előbb hazaérjen, akkor bizony másnap számíthat némi szárazságra és fejfájásra, a szerencsétlenebb alkatok, mint például én még farkas éhségre is. Az ilyen helyzetek oldására mindenkinek megvan a maga bevált módszere, nekem egyértelműen a junkfood az, és ha már péntek van akkor természetesen pizza.

Ahogyan nézegetem a még nem tesztelt pizzériákat, keresem a jobbnál jobb ajánlatokat is és most egy ilyen lesz a terítéken. A Pizza Company, nem csak simán pizzát árul, hanem minden sablonos helyzetre megoldást kínál. A legtesthezállóbb csomagot választottam, az Office Pakk 2. formájában, hisz irodába érkezett a csomag. Ha éppen randira készültök, vagy túlóráztok, akkor is találtok a kínálatba csomagot, de lássuk mit érdemelnek az irodisták.

Esztétika,megjelenés: 1 pizza még nem lehetne Pakk, így egyből kettő darab 28 centiméteres pizzát kapunk. Az egyik kicsit feltétekben szegényesebb, alap pizza, a másik viszont minden földi jóval el van látva. Az alap a Prosciuttoe funghi pizza, aminek igencsak beszédes a neve. A szépen megformázott, aranybarna szélű tésztára a paradicsomszószon kívül sonka, gomba és mozzarella sajt kerül. A másik versenyző az Extra pizza, ami szintén paradicsomos alapú. A sonka mellett bacon is van a sajt alatt, és még némi bab, kukorica, lila hagyma, chili és főt tojás cikkek. A pizzák igényesen vannak elkészítve, a feltétek el vannak oszlatva, és ami még említést érdemel, az az egyedi designnal ellátott doboz.

Pont:9/10

Ízvilág: Itt biza a ronda és finom szlogen nem fér el, mert ezek a pizzák nem rondák. Az íz már a tésztánál mutat, semmi kalács, semmi kenyér, már a széle is tiszta Olaszország. A paradicsomszószuk biztosan házi, vagy ha nem az, akkor megtalálták  a jó pizza alapja névre hallgató paradicsomszószt. Sűrű és kellően fűszeres. A gombás sonkás pizzánál a gomba az úr, a sonka pedig nem valami semmilyen ízű selejt. Az Extra pizza feltétek sokféleségének köszönhetően sokkal nagyobb kaland. A bacontől füstös  a kukoricától édes, helyenként a chilitől pikáns. A legjobb falatok azok voltak, ahol a bab is belekerült az ízkavalkádba, azok garantálták, hogy legközelebbi pizzám is tőlük fogom megrendelni.
Pont:9/10

Mennyiség: Mérőszalag híján, ami jövő héttől az íróasztalom alapfelszereltsége lesz a centikről nem tudok nyilatkozni. Ami tuti, hogy aki két ilyen pizzát bever, annak 2-3 óra csendes pihenőre szüksége lesz. Nagyjából 3-4 óra leforgása alatt megettem másfelet, a többivel a verejtékes munkában megéhező kollégákat kínáltam meg, akik mint független szakértők, meg is erősítettek abban, hogy bizony, nem csak finom, de igencsak laktató pizza is.

Pont:10/10

Kiszállítási idő: Két pizzát pont annyi ideig tart elkészíteni és kiszállítani, mint egyet. Ez bizony tény, amekkora mennyiséget egy nap készít egy ilyen jó pizzéria annál ez nem jelenhet kérdés. A rendelés visszaigazolásban az szerepelt,hogy 60 percen belül érkezik, tartották is 40 perc kellet, hogy kezembe kerüljön a pakk. Az idő normál,a pizzák nem melegen, forrón érkeztek.

Pont:7/10

Ár/érték: Dolgozni nyáron szívás, az biztos, de ha már kell, jobb egy klímás irodában, mint kint a melegben. Úgy tűnik a Pizza Company is rajta van, hogy enyhítsen az irodisták szenvedésein, méghozzá úgy, hogy ezt a kifogásolhatatlan csomagot 1990 forintért adja. Az íz hibátlan, a mennyiség két emberes, a szállítási idő korrekt. Ezzel az árral nálam most Ők az aranyérmesek. A rossz hír az, hogy a pesti oldalra csak a 13-ba szállítanak.

Pont:10/10