Select Page

Pizza Yoo – DuplaYoo menü

Pizza Yoo – DuplaYoo menü

Bár ma szerda van, de az a helyzet, hogy hétfőt tartok. A korai keléshez és a melóhoz is pontosan annyi kedvem volt ma reggel, mint hétfőn, így úgy döntöttem, hogy hamburgerrel fogok javítani a helyzeten. A meló közém és a kézműves burgerek közé állt, így nem maradt más, mint a rendelés.

A Pizza Yoo kínálatából eddig még csak a frissensült vonalat sikerült támadnom, így itt volt az ideje, hogy másik termékcsoportot is teszteljek. Némi válogatás után, az eredeti tervhez ragaszkodva, ki is választottam a Dupla Yoo menüt, ami a hamburgeren kívül egyéb finomságokkal is kecsegtetett.

DuplaYoo menü – hamburger dupla hússal, hasábburgonya, amerikai káposztasaláta

Esztétika,megjelenés: Menüről lévén szó, nem magányosan érkezik az alufóliába gondosan becsomagolt hamburger. Az első áldozatom a kicsomagolás tekintetében a hasáb, ami a fehér dobozban rejtőzködik. A doboz kirobbantását követően, sajnos egy általános problémával szembesülök, a hasáb elázott. Ez nem nagy meglepetés, az viszont látszik, hogy kicsit gyengébb minőségű hasábbal van dolgom, mert egy ropogósnak látszó hasáb sem mosolyog rám. Ami pofás, az az amerikai káposztasaláta. A csomagolás hibátlan, a káposztadarabok a szokásosnál kicsit nagyobb csíkokra vannak vágva és bőséges szósszal is el van látva a zöldség. A hambi kicsomagolása után szintén szimpatikus látvány. Guszta puffancs, dupla hús, kikandikáló sárga sajt és zöldségek. A hambi nem ázott át sehol, ami viszont elsőre látszik, hogy a házi húspogácsájuk nem marha. Az elemtáruló kép kicsit felemás, de inkább tetszik mint nem.

Pont:7/10

Ízvilág: A fonnyadt krumpli kóstolása, nem okozott túl nagy élmény, így gyorsan villát ragadtam és elkezdtem a salátát babrálni. Az amerikai káposztasaláta a majonézes vonalat erősíti, így nem meglepő módon a majonéz a hangsúlyos íz. A bele került zöldségek intenzív ízéhez jól passzol a majonéz, és az élmény még teljesebbé teszi, hogy ropog rendesen is a káposzta. Rátérek a lényegre, a körítések mondjuk, hogy 55% -os sikert értek el. A hambi pofás és a dupla adag hús miatt nem egyszerű beleharapni. A vezető íz a hús íze, ami alapvetően egy teljesen normális dolog. Még azzal is ki lehetne békülni, hogy ha kevert is a húspogácsa, akkor minden bizonnyal igen kevés marhát tartalmaz, de sajnos van egy de. A húspogácsa alapanyagot bekeverő személy, minden bizonnyal megtalálta az igazit. A húspogácsa, olyannyira el volt sózva, hogy ezen a zöldségek és a ketchup, még a bucival karöltve sem tudott annyit segíteni amennyit kellett volna. A salátának köszönhetően, azért el lehet fogyasztani a burgert, de ez sajnos így nem tud jó kritikát kapni.

Pont:3/10

Mennyiség: A mennyiségre nem tudok panaszkodni, mert a dupla adag hús és a méretes buci, már önmagában elegendő volt ahhoz, hogy tele legyen a bendőm. A menühöz tartozó saláta és hasáb is nagyon nagy adag, ekkora adag salátát talán nem is láttam. A sós íznek köszönhetően, azért egy két pohár vizet is elfogyasztottam közben, így a végeredmény teli has, és a napi ajánlott folyadékbevitel felének elfogyasztása.

Pont:8/10

Kiszállítási idő: Az átlagos szállítási idejük 40 és 53 perc között van. Ezt az átlagot nagyjából be sikerült is hozzni, 43 perc elteltével érkezett meg az étel. A hambi mellé frissensültet is rendeltünk, ami csakúgy mint a burger melegen érkezett. A problémás pont a krumpli, aminek ennyi idő is elég volt, hogy teljesen elázzon. Az idő jó, de ez sajnos nem kárpótol teljes mértékben a hibákért.

Pont:8/10

Ár/érték: A hamburger menü ára 1250 forint. Ez egészen baráti, nem is csoda, hogy ebbe nem igazán fér bele a marhahúspogácsa. Az alapvetően jó összeállítást, egy minőségi hasábbal és a sózó munkatárs kezére való rácsapással hibátlan ajánlattá lehetne varázsolni. Mivel bízok abban, hogy nem a legjobb napot sikerült választani a rendeléshez, hiszen a frissensült sem sajttal, hanem sonkával töltve érkezett, így fogom még az általuk készített burgert tesztelni. Addig is, ha van tapasztalatotok Pizza Yoo téren, osszátok meg velünk, hátha, az valamivel yoobb, mint az enyém.

Pont:5/10