Select Page

Pizzanet – Mix Pizza (32cm)

Pizzanet – Mix Pizza (32cm)

Ha valaki annyira belefeledkezett volna a munkába a héten, hogy nem vette volna észre, akkor itt a bizonyíték a péntekre, pizza a terítéken. Mivel legutóbb nagyon elégedett voltam a Pizzanet produktumával, így úgy döntöttem, hogy ezt a kellemes, tavaszias hetet nem rontom el egy elhibázott ebédel.

A minőség-ellenőrzéssel muszáj törődnünk, nehogy aztán valamelyik kedves olvasónk úgy járjon, hogy a mi ajánlásunk alapján beleszaladjon valamibe, ami már nem a korábbi minőséget hozza. Mindig meglepődök, az étlapjukat nézegetve, bár a nevükben ott a pizza, mégsem kecsegtetnek saját, különlegesnél különlegesebb összeállításokkal. Az étlapon csak a mix pizza szerepel, két méretben, ami lehetőséget ad arra, hogy tetszőleges összeállítással kényeztessük magunkat.

Esztétika,megjelenés: A dobozuk még mindig jópofa, magabiztosságot sugároz a felirat, remélem, amire benne lelek, abban sem lesz hiba. Tőlem szokatlan módon, a sonka a bacon és a szalámi is kimarad a feltétek sorából. Ahogyan láthatjátok, az alap tejfölös, a tetején a szép adag sajt pedig annak köszönhető, hogy az 5 választható feltétbe egy adag füstölt sajt is került. Ezen kívül némi sárga, azaz kukorica, némi piros, azaz paradicsom szelet és némi sárga fehér, azaz főt tojás színesíti a tészta tetejét. Elengedhetetlen a pizzáról, főleg úgy, hogy teljesen húsmentes az összeállítás, a hagyma, amiből szerencsémre nem került rá több a kelleténél.

Pont:8/10

Ízvilág: Azért havonta legalább egyszer megesik velünk, hogy próbálunk a vega barátainknak is kedvezni, és ilyenkor egy kicsit más szemléletet is magunkra kell erőszakolnunk. Természetesen, mind a sonka, mind a szalámi ízét bele tudtam volna ebbe a remek összeállításba képzelni, de mivel nem volt benne, így most lapozok is. A tészta remek, a tejfölös alap, fokhagymától mentes, és ez direkt is került így kiválasztásra. A paradicsomszeletek vastagra vannak szelve, csakúgy, mint a tojás szeletek, ez így igen szerencsés. A kukoricából nem estek túlzásba, de úgy, hogy a hagyma is erősíti az édes vonalat, egészen remek ízt eredményez. Bár a hús hiányzik, néha ki lehet bírni nélküle, és ez a pizza bizony remek bizonyítéka annak, hogy húskészítmények nélkül is lehet igazán finom ételt készíteni.

Pont:7/10

Mennyiség: A mennyiség és a kiszállítás terén nem nagyon tudok újat mondani. Sajnos nem nagyon lehet ragozni azt ,hogy a 32 centis pizza elég egy evésre, és a ha nem vagytok olyan mohók, mint én, akkor még akár egy laza uzsira is könnyedén maradhat belőle. Az arányok a tésztán jók, a plusz füstölt sajt pedig kellően szaftossá tette a tésztát, és így a mennyiség is bőven elegendőnek bizonyult.

Pont:8/10

Kiszállítási idő: A Pizzanet is azon éttermek közé tartozik, akik kiérdemelték a villám jelet a pincéren, ami úgy gondolom minden olyan étterem érdeme, akik 45 percnél alacsonyabb átlagos kiszállítási idővel dolgoznak. Az aktuális szállításra 41 percre volt szükségük, amúgy 42 perc, amit átlagnak írnak, így ez egy egészen korrekt szállítási időnek mondható. Csodát nem kell várnunk tőlük, de a 4 perc alatti idő nálam továbbra is jónak számít, és ami fontos, hogy melegen érkezett a pizza.

Pont:7/10

Ár/érték: 1070 forintot fizettem, ami még mindig nem sok, még úgy sem, hogy tudom, hogy legutóbb ezer forint alatt volt a számla. Az ár nem sok, és a dobozon szereplő felirat, részemről továbbra is megállja a helyét. Ha olcsó, és finom pizzát akartok, amit saját magatok állíthattok össze, akkor nagyon jó választás a Pizzanet. A lényeg a jó tészta, a választható alap, és az 5 választható feltét. Ezek a tényezők garantálják, hogy pontosan azt kapjuk, amit kívánunk, és a mi tapasztalatainkra alapozva elhihetitek, az ő tésztájukban nem lesz csalódás.

Pont:8/10

[thethe-image-slider name=”Slider85″]