Select Page

Pizzanet – Mix Pizza (32cm)

Pizzanet – Mix Pizza (32cm)

Végre szerda, ez bizony azt jelenti, hogy túl vagyunk azon a fránya hétfőn, sőt már a kedden is, és ha szerda ebédidő, akkor pedig már a hétből munkával töltött napok felén is. Azért a hét közepén, hogy tudjuk forgatni a mókuskereket, nem árthat meg némi tészta, amire feltéteket halmoznak, és sajttal terítik, és így valódi kalóriabombát képezve lakatják jól az embert.

Igen, megint egy pizza, abból is egy olyan, amelyet mindenki saját kénye kedve szerint alakíthat, alap választás után a sajt alá kerülő 5 feltét erejéig, illetve felár ellenében határ a csillagos ég. A pizzéria a Pizzanet, ahonnan szerintem egy mámoros éjszaka alkalmával már rendeltem, de azt hiszem csak fényképezni felejtettem el az akkori pizzát, mert derengett, hogy jó pizzára számíthatok.

Esztétika,megjelenés: Doboz pattintás után az első érzésem az, hogy az emlékeim nem csalnak, ránézésre a mai ebédért kifizetett forintokat sem fogom visszasírni. A tészta szélén látszik, hogy nem lesz nyers a közepe sem, a szélei pedig ropogósra sültek a hőkezelés alkalmával. A választott feltétek, jól láthatóak a képen. Mivel esetemben mindennek az alapja a hús, így először sonkát és bacont választottam, amiből a sonka kapott nagyobb szerepet, de azért keresve kutatva azért bacont is találunk. A másik három választható feltét kukorica, gomba és lilahagyma lett, szintén arányosan elosztva, mindenhova került a pizzámon. Ezek a remek összetevők a paradicsomos alapú tészta és a ránézésre megfelelő mennyiségű sajt közé kerültek.

Pont: 8/10

Ízvilág: Harapom és ámulok, bámulok, de valahogy mostanában pizza téren nem nagyon tudok hibázni. Valószínűleg hiába dicsérem magam, ez inkább az éttermeken múlik, elképzelhető, hogy újévi fogadalomként nagyobb energiát fordítanak a minőség emelésre, megtartásra. Az alap igazán paradicsom ízű, a sonka jó minőségű, a bacon, pedig éppen annyira zsíros, amennyire kell. A zöldségek közül a kukorica és a hagyma édes ízt hoz, a gomba, talán kicsit vékony szeletekben szerepel, így nem igazán karakteres az íze. A tésztát is mindig kiemelem, ebben itt sincs hiba, és a sütőben is elég időt töltött.

Pont: 7/10

Mennyiség: A pizza 32 centiméternél kezdődik, vagyis abban az esetben, ha jól akarunk vele lakni. Az ötféle feltét, az átlagos vastagságú tészta, és az a tény, hogy finom amit teszünk, elegendő ahhoz, hogy elég lassan együnk ahhoz, hogy tökéletesen jóllakjunk, mire a végére érünk. Éhesen fogyasztva, tuti recept a jóllakásra.

Pont: 8/10

Kiszállítás: 27 perc alatt értek ki a pizzával, ami annyira jó idő, hogy kettős érzéseket keltett bennem. Nem az első pizzéria, aki ilyen gyorsan prezentálja a rendelt ételt, de azért ilyenkor mindig meglepődök. A rendelés beérkezése és befogadása után nagyjából 2-3 perc telhet el az ilyen helyeken, és már sül is a pizza, ami kb. 5 perc alatt el i készül, és már indul is vele a futár. Az ilyen remek eredményt, mindig igyekszem megfelelő mértékben honorálni.

Pont: 10/10

Ár/érték: 963 forintot fizettem, ami még a borravalóval együtt is kevesebb, mint az átlagos 32 centiméteres pizzák ellenértéke. A doboz elején azt olvashatjuk, hogy a város talán legfinomabb és legolcsóbb pizzája, ami egy olyan kijelentés, amiben a talánnak csupán azért van létjogosultsága, mert néha úgy érzem, hogy az olasz vékony tésztás pizza az igazi, de amikor ilyen remek pizzát fogyasztok, elbizonytalanodom az ízlésemben. A Pizzanet Mix pizzája, jó mert, mi állítjuk össze, gyorsan elkészül, melegen érkezik és még olcsó is. Ha valamit nyugodt szívvel lehet ajánlani, akkor az ez.

Pont: 10/10