Select Page

Rágható kávé

Szerző: | 2016. Már. 3. | nemteszt

Sokan addig, míg nem kapják meg a szükséges koffein dózisukat, csupán élőholtként úsznak a tömegen keresztül reggelente. Ahogy megjön a pótlás, ami legtöbbször kávé formájában érkezik, egyből beindulnak a folyamatok, melynek eredménye, hogy végül ismét emberré válik az egyén.

Az viszont tény, hogy sokszor a kávét letolni nem két másodperc, ami főleg akkor fájó, ha véletlenül elalszunk reggel és késésben vagyunk vastagon. A Go Cubes ötvözi a gumicukrot és a kávét, melynek eredménye a rágható kávé. Egészen bizarr, viszont belegondolva nem is akkora hülyeség.

Go Cubes csomag

Go Cubes csomag

Egyetlen csomagolásban négy darab kocka van, melyek együttesen két átlagos kávényi koffeinnel turbózzák meg szervezetünket és elménket egyaránt. A gumiszerű anyagot könnyedén elrágva meg is vagyunk és kész. Nincsen több ingre vagy blúzra öntött kávé, egyik kezünket nem kell beáldozni a pohár tartására és még sorolhatnánk előnyeit. A csomagot bárhova magunkkal vihetjük, nem kell feltétlen, hogy meleg legyen, szóval tényleg kifejezetten praktikus.

Ízek

Ízek

Három különböző ízben rendelhető és egyetlen doboz 60 darab csomagot rejt magában, melyekben ugyebár 4 kocka rejtőzik. Fájó pont egyelőre, hogy kizárólag az Egyesült Államok és Kanada területére szállítanak, de talán Európa is hamar meghódításra kerül.

Pazar

Pazar

Koffein sokszor kell és valóban sok olyan helyzet van, amikor a kényelmes kortyolgatásnak nincs helye, ilyenkor a kockák tuti hasznosabbak. Egy doboz 60$-ba kerül, ami hirtelen jelenleg 17-18 ezer magyar forintot jelent. Ezért cserébe kapunk 120 csészényi kávét, nem is rossz üzlet.