Select Page

Street Food éjszakája III.

Szerző: | 2016. dec. 8. | nemteszt

Három a magyar igazság, hangzik a rongyosra koptatott bölcselet. A mai nap mégis annak okán érdekes azok számára, akik szeretik a street food mezőnybe sorolható kategóriákat, mert bizony elstartol este 6 órától a III. Street Food éjszakája őrület. Az első két felvonás egészen jól szerepelt, így nem meglepő, hogy folytatódik. 

Az elképzelés maradt, azaz nem egy réten vagy téren vonultatják fel a résztvevőket egy bódéba vagy kocsiba zárva, hanem mindenki szépen a saját üzletében fogadja az éhesszáj hadsereget. Ez már csak azért is pozitív, mert talán jobban tudják reprezentálni a valóságot, mint amikor kitelepülnek és ne adj Isten a “technikát” nem tudják teljes egészében magukkal vinni. Pozitív oldala továbbá, hogy ha túrát szervezünk, akkor két pont között kicsit lemozogjuk az extra kalóriabevitelt.

street-food

Az akció 20-50%-os kedvezményt kínál többségében, de a pontos részleteket minden egység külön feltünteti. Nincsen semmilyen különösebb megkötés a résztvevő éttermek között, mexikóitól a burgerig, a BBQ-n át szinte mindent megtalálunk a kínálatban. A főváros mellett egy vidéki város is csatlakozott a kezdeményezéshez, így immár Szegeden is dübörögni fog ma este a street food mánia.

Budapesti lista

Szegedi lista

Ezzel egyúttal egy eseményapp (Kóstolónapok) is megjelent a horizonton, mely segítségével a mobilhoz ragadt emberek egészen biztos jobban érzik majd magukat. Könnyedén kereshetünk vele, például melyik a legközelebb hozzánk eső üzlet, ami részt vesz a mai street food őrületben! Letölteni egyenlőre Androidra lehet, almás társadalom még vár a sorára.