Select Page

T-Rex kesztyű

Szerző: | 2016. feb. 28. | nemteszt

Szerencsére a konyhai alapkellékek megújítása, megbolondítása egészen divatos manapság, ezért szinte naponta találkozni valamilyen kissé agyament megoldással. A fogókesztyűt sikerült ezúttal újragondolni, enyhén a humoros irányba terelve.

Szerencsére a merőkanál reform után tovább darál a gépezet és itt az újabb őrület. A sablonos, esetenként giccses virágmintákkal tarkított kesztyűnket most pikk-pakk lecserélhetjük egy igazán menő dinoszauruszfejre. Különösebb szakértelmet nem követel használata, nagyjából ugyanúgy kell vele megfogni egy forró tepsit, mint bármelyik fogókesztyűvel.

A dupla fogazatnak köszönhetően még jobban is tapad a szilikonból készült dinófej, a fogak segítségével úgy tarthatjuk a tepsit, akár egy ártatlan bárányt az éhes T-Rex. Fazék és lábos fronton lehet kicsit macerásabb használni, de mindent meg lehet egyszer tanulni.

dino2

A fej mosogatógépben hiba nélkül tisztítható. Méretét illetően inkább átlagos felnőtt kezekre tervezték, egyetlen méretben kapható, ami lapátkezű kosarasok esetében azért lehet kicsinek fog bizonyulni. Ára 14,99$, ami halálosan nem vészes, cserébe pedig sütés közben elszórakoztathatjuk a fiatalságot vagy éppen csak saját magunkat.