Select Page

T-rex üvegnyitó

Szerző: | 2016. Sze. 10. | nemteszt

Egy ősi magyar mondás szerint, az egész világ egy sörnyitó. Kár is ezzel vitatkozni, de van, amikor a gyorsabb és rongálásmentes megoldást választjuk és fogunk egy üvegnyitót, hogy lepattintsuk a kupakot úgy két másodperc alatt. Kulcstartó, mobiltelefontok és vagy millió-egy dologba integráltak üvegnyitót, hogy tényleg mindig legyen nálunk. Szerencsére oda is eljutottunk, hogy a csoffadt kezű T-rexből is megjelenjen az üvegnyitós kiadás.

Óvodásgyerek méretű kezei helyett szájával és masszív fogazatával lehet kinyitni az üveget vele. A határozott fellépését tovább erősíti koromfekete külsője, de lehet csak szénbányában szolgált pár évig ezelőtt. A dinó öntöttvas vázat kapott, mely a legmakacsabb kupakkal is képes elbánni.

munkában

munkában

fenevad

fenevad

Kialakításának köszönhetően, szinte minden asztalon képes végtelen hosszú ideig álldogálni. Mivel szinte valóban minden üvegnyitó, ezért sokkal jobb csak szimplán röhögni rajta, ahogy szájában egy kupak és kurta kezeivel keménykedve áll az asztalon a T-rex. Árban vastagon mérik darabját, mivel 40$-t kell kipengetni egyetlen példányért.